Forankra_Flag

Forankra AB

Forankra erbjuder produkter och kundanpassade lösningar inom lastsäkring, lyft och lastoptimering genom hela transportkedjan – från spännband och surrningar till tekniskt avancerade last- och lossningssystem för alla typer av väg- flyg- och sjötransporter. Med vår expertis och erfarenhet hjälper vi våra kunder att säkra allt gods i rörelse.

En viktig länk i logistikkedjan

Med ett omfattande sortiment inom Lastsäkring, Lyftutrustning, Strapping och Karosseri/Thermo kan vi erbjuda kvalitetssäkrade produkter och lösningar för väg-, flyg- och sjötransporter samt för tillverkningsindustri, logistikföretag och påbyggare/OEM-tillverkare. Vårt erbjudande är unikt, eftersom vi kan ta fram lösningar för säkra godstransporter genom hela logistikkedjan.

Egen produktion i Sverige

Forankra AB levererar inte bara standardprodukter. Tack vare egen produktion har vi en unik flexibilitet och möjlighet att utveckla och tillhandahålla kundanpassade produkter och lösningar.

Kvalitet

Samtliga våra produkter är kvalitetssäkrade och uppfyller alla gällande lagar och myndighetskrav. Vi eftersträvar alltid högsta möjliga kvalitet och är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001-2015.

Mer än 30 år i branschen

Forankra AB har arbetat med lastsäkringsutrustning och lyftredskap sedan 1984. Med mer än 30 års erfarenhet inom lastsäkring har vi gedigen kunskap om gällande normer och krav och kan erbjuda både rådgivning, utbildning och provningar av produkter och applikationer.

Här finns vi

Vårt huvudkontor finns i Vårgårda där vi har vår produktion och lager. Vi har även försäljningskontor/lager i Helsingborg.

DELA