Lär dig mer om flygtransport

Lär dig mer om flygtransport

2024-06-05

Boeing 747-400F är det vanligaste transportplanet i världen idag och har en lastkapacitet på cirka 112 760 kg. Det används av många av världens största flygfraktbolag för att hantera både tungt och voluminöst gods.Jämför det med det nu tyvärr förstörda flygplanet Antonov An-225 Mriya, som kunde lasta upp till 250 000 kg!

Globalt transporterar flygfrakt över 52 miljoner ton varor varje år, vilket motsvarar mer än 35 % av världshandeln i värde

På Forankra förstår vi vikten av säker och effektiv flygfrakt. Vi erbjuder toppmoderna lastsäkringslösningar som är certifierade enligt NAS 3610 och AS 36100 standarderna, och anpassade för alla typer av gods, från ömtåliga varor till tunga laster. Våra polyesternät och spännband garanterar maximal säkerhet och användarvänlighet.

Lastsäkring för flygtransporter är ett hårt reglerat område där normer skiljer sig från andra transportslag. Forankra-gruppen har därför samlat kompetens och tillverkning till Forankra GPI i Frankrike, som är specialiserade på lastsäkring för flygtransporter. Forankra GPI representeras i Sverige av Forankra AB och genom oss får du tillgång till all kompetens inom området.

Forankra erbjuder: 

Certifierade Produkter: Högsta säkerhetsstandarder
Skräddarsydda Lösningar: Anpassade för alla godstyper
Innovativ Säkerhet: Minskar risken för skador

Tillbaka till Nyheter