Välkommen till Forankras nya hemsida!

2023-03-13

Forankra erbjuder lastsäkringslösningar för alla typer av transportslag och lastbärare samt lyftutrustning för industri- och byggsektorn. 

Det är vår ambition att det är till oss du vänder dig när du söker produkter, lösningar eller vill veta mer om lastsäkring, lastoptimering och säkra lyft. Vi har därför tagit fram en ny hemsida, som vi hoppas ska underlätta för dig att hitta det du söker!


Detta kan du hitta på Forankras nya hemsida:

  • Lösningar
    Under Lösningar har vi samlat information om olika områden där Forankra kan hjälpa till avseende lastsäkring, lastoptimering och säkra lyft. I avsnittet Vägtransporter hittar du även information och tips inför lastsäkring på olika typer av lastbärare, som t.ex distributionsbil, öppen/sluten fjärrtransport, kranbil, skåpbil, släpkärra och flak.
  • Produkter
    För att göra det enklare att snabbt hitta rätt produkt har vi nu delat in vårt sortiment i fem produktgrupper, förfinat filtreringarna på olika produktegenskaper samt skapat möjlighet att rekommendera liknande eller kompletterande produkter.

    På alla produktsidor finns även möjlighet att skapa en offertförfrågan, som kan kompletteras med produkter från hela websidan innan det skickas till oss!


Vi på Forankra hoppas att du ska uppskatta vår nya hemsida och få mycket användning av den! Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor eller för rådgivning inom lastsäkring, lastoptimering och säkra lyft!

Tillbaka till Nyheter